Λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που καλύπτουν κάθε πτυχή της Β2Β καθημερινότητας

Αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία της SAMSUNG και τις νέες τεχνολογίες, αναπτύσσουμε επαγγελματικές λύσεις που προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες στους εταιρικούς μας πελάτες, ενδυναμώνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Οι επαγγελματικές λύσεις μας απευθύνονται σε μεγάλες ή μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Οι Display & Digital Signage λύσεις μας περιλαμβάνουν:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Τα ξενοδοχεία αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους για να δημιουργήσουν μια διαφοροποιημένη, προηγμένη εμπειρία για τους επισκέπτες τους.
Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της SAMSUNG προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες στον επισκέπτη καθώς και στην ξενοδοχειακή μονάδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΘΟΝΕΣ

Προσφέρουμε επιλογές και λύσεις για κάθε ανάγκη επικοινωνίας μέσω της κορυφαίας εταιρείας SAMSUNG. Επιχειρήσεις όπως, τράπεζες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής χρησιμοποιούν οθόνες ψηφιακής σήμανσης για να επικοινωνούν με τους πελάτες τους και να μεταδίδουν διαφημιστικά μηνύματα σχετικά με τα προϊόντα ή τους συνεργάτες τους. Οι επαγγελματικές οθόνες της SAMSUNG προσφέρουν πολλαπλές λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες επικοινωνίας της κάθε επιχείρησης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΘΟΝΕΣ

GSM B2B ΛΥΣΕΙΣ

GSM B2B ΛΥΣΕΙΣ

Διαθέτουμε ειδικές λύσεις κινητής που καλύπτουν κάθε πτυχή των εταιρικών πελατών μας. Ο όμιλος εταιρειών Globalsat-Teleunicom αξιοποιώντας την συνεργασία με την SAMSUNG, προσφέρει επαγγελματικές λύσεις σε εταιρικούς της πελάτες που καλύπτουν τις κατηγορίες Smartphones, Tablets, Wearables και αξεσουάρ τεχνολογίας καθώς και την cloud-based υπηρεσία Samsung Knox.

Δείτε σχετικά case studies