Λύσεις Ηλεκτροκίνησης Blink

Πιστεύουμε και στηρίζουμε την ανερχόμενη
αγορά της ηλεκτροκίνησης

Η Globalsat, ως εμπορικός αντιπρόσωπος της Blink Charging Hellas, στοχεύει στην ανάπτυξη του δικτύου των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα, μέσω του εξειδικευμένου τμήματος εταιρικών πελατών της. Στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλλει στο άνοιγμα της αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των χρηστών τους και των επιχειρήσεων στην ηλεκτροκίνηση και στη διαθεσιμότητα σημείων επαναφόρτισης, όπου και όποτε τα χρειάζονται.

Το δίκτυο φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Blink στην Ελλάδα διαθέτει ήδη σημεία φόρτισης ανά 50 χιλιόμετρα και από πόλη σε πόλη. Καλύπτει τις ανάγκες τόσο των αστικών, όσο και των υπεραστικών μετακινήσεων ηλεκτροκίνησης και διαρκώς πυκνώνει και αναπτύσσεται, ώστε κάθε αστικό κέντρο να διαθέτει τουλάχιστον 50 σημεία φόρτισης.

H Blink δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από τον Μάιο του 2020 μέσω της Κοινοπραξίας Blink Charging Europe, ανακοινώνοντας την είσοδό της στην αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης, με αφετηρία την Ελλάδα και εξασφαλίζοντας διείσδυση στις ευρωπαϊκές αγορές, ακριβώς τη στιγμή που αναπτύσσεται ταχύτατα η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων και γίνεται επιτακτική η ανάγκη για φόρτιση. Η Blink Charging Hellas, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, μειώνοντας τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που προκαλούνται από τις μεταφορές, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργία εθνικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την BLINK